Ημερολόγιο

ημερολόγιο

2. Τεχνολογία και ημερολόγιο

Στο παρελθόν, είχαμε μόνο τα ημερολόγια τοίχου που μας βοηθούσαν να θυμηθούμε τις ημερομηνίες και να προσθέσουμε σημαντικές σημειώσεις δίπλα από αυτές. Ωστόσο, με την εμφάνιση της τεχνολογίας, το ημερολόγιο αναδιαμορφώθηκε και από τον τοίχο πήγε σε σύγχρονα φορητά gadgets, όπως οι φορητοί υπολογιστές, οι υπολογιστές και οι κινητές συσκευές. 

Αν και εξακολουθούμε να έχουμε τα ταπεινά ημερολόγια τοίχου στα σπίτια και τα γραφεία μας, τα προσωπικά ημερολόγια στις κινητές μας συσκευές μας επέτρεψαν να οργανώσουμε τα καθήκοντά μας και να προγραμματίσουμε τις σημαντικές δραστηριότητες για συγκεκριμένες ημέρες, μήνες και έτη. Τα εργαλεία που υπάρχουν στα ηλεκτρονικά ημερολόγια μας βοηθούν να εξατομικεύουμε την εμφάνιση του ημερολογίου, να οργανώνουμε κάθε ώρα της ημέρας και να διανέμουμε το χρόνο μας για σημαντικά γεγονότα και συναντήσεις. 

Στη σύγχρονη κοινωνία δεν μπορεί κανείς να φανταστεί τη ζωή του χωρίς ένα ημερολόγιο, είτε είναι αυτό που κρέμεται στον τοίχο είτε αυτό που έχει πάντα μαζί του, στο τηλέφωνό του.